Curs de specialitate în domeniul gestionării deșeurilor

228
Curs de specialitate în domeniul gestionării deșeurilor - ccinasediu-1349720747.jpg
În perioada 5 - 7 noiembrie, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) organizează o nouă serie de instruire pentru cursul de specialitate în domeniul gestionării deșeurilor, adresat producătorilor / deținătorilor de deșeuri. Acesta se desfășoară la sediul CCINA și are ca lectori specialiști/formatori din cadrul Comisariatului Județean Constanța al Gărzii Naționale de Mediu.


"Deținătorii, producătorii de deșeuri persoane juridice, comercianți, au obligația, conform art. 22 din Legea 211/2011, să desemneze o persoană din rândul angajaților proprii, care să urmărească și să asigure îndeplinirea obligațiilor privind regimul deșeurilor sau să delege această obligație unei terțe persoane. Persoana desemnată trebuie să fie instruită în domeniu, ca urmare a absolvirii unor cursuri de specialitate. Nerespectarea acestui articol constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 15.000 lei la 30.000 de lei", explică reprezentanții CCINA Constanța necesitatea acestui curs în domeniul gestionării deșeurilor.
Iată și care este tematica: legislația privind regimul deșeurilor, obligații legale în sarcina agenților economici, sancțiuni contravenționale, gestionarea anumitor categorii de deșeuri, reglementate prin acte normative speciale, întocmirea documentelor specifice - soluții practice.
La finalizarea cursului, absolvenților li se vor elibera certificate care atestă instruirea de specialitate, sub antetul CCINA Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3995 secunde