Dan Diaconescu cere anularea unei părți din datoria Oltchim

227
Dan Diaconescu cere anularea unei părți din datoria Oltchim - dandiaconescu-1348575260.jpg

Dan Diaconescu cere la Tribunalul Vâlcea anularea unei hotărâri AGA de la Oltchim prin care creanțele AVAS față de această unitate conțin dobânzi de aproximativ 130 de milioane de euro, informează Realitatea.net. Totodată, patronul OTV spune că statul nu poate vinde "dobânzile nedatorate".

Avocații lui Dan Diaconescu au introdus, în 13 septembrie, o acțiune la Tribunalul Vâlcea ce are ca obiect "acțiune în anulare a hotarârii AGA".
Aceeași sursă precizează că dosarul are primul termen de judecată în 18 octombrie, iar prin această acțiune Dan Diaconescu urmărește eliminarea din creanța AVAS în cazul Oltchim a sumei de aproximativ 130 de milioane de euro, bani ce reprezintă dobânzi la datoria combinatului față de AVAS.

Avocatul lui Diaconescu, Daniel Fenechiu, a declarat, marți, pentru Mediafax, că prin dosarul de la Tribunalul Vâlcea se contestă propunerea de includere a dobânzilor în creanța AVAS, pe motiv că hotărârea este nelegală, propunerea fiind făcută la mult timp după emiterea convocatorului.
Astfel, arată avocatul, includerea dobânzilor în creanța AVAS a fost făcută cu încălcarea procedurilor legale.


Citește mai mult...


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.33 secunde