Info fiscalitate

Declarații informative

Vineri, 07 Februarie 2014, 18:44
107
A fost aprobat Ordinul președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 93/2014 pentru adoptarea modelului și conținutului unor formulare de declarații  informative.


Conform actul normativ, a fost aprobat modelul și conținutul următoarelor  formulare: 
- (392A) "Declarație informativă privind livrările de bunuri și prestările de servicii efectuate în anul ….";
- (392B) "Declarație informativă privind livrările de bunuri, prestările de servicii și achizițiile efectuate în anul …."; 
- (393) "Declarație informativă privind veniturile obținute din vânzarea de bilete pentru transportul rutier internațional de persoane, cu locul de plecare din România în anul …".   


Declarațiile aferente anului 2013 se depun până la data de 25 februarie 2014, inclusiv, în format electronic, la registratura organului fiscal competent sau  la poștă, prin scrisoare recomandată.
Formatul electronic depus pe suport electronic va fi însoțit de formularul editat de persoana impozabilă cu ajutorul programului de asistență, semnat și ștampilat, conform legii.
Programele de  asistență sunt puse la dispoziția contribuabililor gratuit de unitățile fiscale sau pot fi descărcate de pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, de la adresa www.anaf.ro, secțiunea asistență  contribuabili, meniul formulare și programe utile, submeniul programe utile.


Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 1.0764 secunde