Degustări de vinuri și produse tradiționale, la Expoagroutil

300

Până sâmbătă, inclusiv, con-stănțenii, dar și turiștii prezenți pe litoral, au posibilitatea să deguste vinuri ori produse 100% naturale.
Cei mai pofticioși găsesc, în cadrul târgului Expoagroutil, Salonul de produse ecologice, bio și tradiționale și Salonul de vinuri - Wine Fest. Aici, 26 de firme din Constanța, dar și din alte județe, expun produse alimentare eco-logice și tradiționale, produse de panificație, sucuri naturale, pro-duse apicole ecologice, produse bio cosmetice, ceaiuri, remedii naturiste, vinuri.
Dacă preparatele tradiționale produse în gospodăria proprie - 100% naturale nu sunt chiar pe buzunarul fiecăruia, vinurile sau dulciurile par ceva mai accesibile. Pentru un kilogram de kaizer, de exemplu, trebuie să scoatem din buzunar 45 lei, pentru unul de pastramă de mușchi de vită 125 lei, iar pentru un kilogram de șuncă de casă, 43 lei, scumpe, dar mai mult decât delicioase. Constăn-țenii au fost cuceriți însă de brânza cu mărar, ce costă 33 lei kilogra-mul și de cașul afumat, de 34 lei kilogramul.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 10 Iunie 2011
Stire din Economie : Cutremur la Garda Financiară
Pagina a fost generata in 1.6059 secunde