Delegație chineză în vizită la CCINA Constanța

170
Delegație chineză în vizită la CCINA Constanța - delegatiechinezalaccina-1526375163.jpg

Articole de la același autor

Conducerea Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, prin directorul general Ion Dănuț Jugănaru, a primit luni, 14 mai 2018, la sediul CCINA, vizita unei delegații din provincia Jiangxi - China, condusă de Deng Yu -vicepreședinte al Consiliului Chinez pentru Promovarea Comerțului Internațional din Provincia Jiangxi.


Provincia este situată în centrul Republicii Populare Chineze și are o populație de 46 milioane de locuitori, este pe locul 13 din punct de vedere al volumului exporturilor la nivel național, acesta fiind de 32 miliarde de dolari în 2017.


Delegația a fost formată din 11 persoane, dintre care 5 fiind reprezentanții unor companii cu diverse domenii de activitate: comerț cu materiale de construcții, corpuri de iluminat, aditivi pentru purificare apa, aer și aditivi alimentari, producție de mașini agricole, export mărfuri generale, export pește.


Deplasarea la Constanta a delegației chineze s-a dorit a fi o vizită de documentare, în care reprezentanții acesteia au dorit să cunoască organizații care ar putea sprijini și facilita legăturile dintre firmele chineze și cele românești. 


Dănuț Jugănaru le-a prezentat sistemul cameral, activitățile și serviciile oferite de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța. De asemenea, le-a oferit o prezentare a economiei județului Constanța și a oportunităților locale de investiții, cu referire, în special, la importanța portului Constanța și la facilitățile fiscale pe care acesta le oferă, la importanța creării de societăți mixte, cu capital chinez și românesc, care să realizeze activități de producție în județul Constanța, pe care să le poată exporta apoi în toate țările membre ale Uniunii Europene.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4071 secunde