Delta Dunării, "invadată" de oficialități

265
Delta Dunării,

Articole de la același autor

Comisarul european pentru agricultură și dezvoltare rurală, Dacian Cioloș, va fi prezent în România, în București și în Delta Dunării, în datele de 26 și 29 septembrie 2013.

În Delta Dunării, comisarul UE, Dacian Cioloș, împreună cu comisarul european pentru afaceri maritime și pescuit Maria Damanaki, vor avea întâlniri cu reprezentanți ai autorităților locale, ai Rezervației Biosferei Delta Dunării, ai organizațiilor de mediu și asociațiilor de pescari.

Cei doi comisari europeni vor fi însoțiți de ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, de ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice, Rovana Plumb și de ministrul-delegat pentru Păduri, Ape și Piscicultura, Lucia Varga.

Vor fi abordate subiecte privind dezvoltarea durabilă a Deltei Dunării - pescuit, acvacultură și oportunități de dezvoltare a activităților economice, în armonie cu menținerea biodiversității și păstrarea tradițiilor, precum și dezvoltarea comunităților locale din perspectiva Grupurilor de Acțiune Locală din sectorul de dezvoltare rurală și pescăresc (LAG și FLAG). Vizita în Delta Dunării are loc la invitația Guvernului României și este organizată de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Iunie 2013
Stire din Economie : Delta ne cheamă la ea…
Pagina a fost generata in 0.3481 secunde