Depozitarul Central distribuie sumele de bani aferente Cupon 1 pentru titlurile de stat emise în cadrul Programului Fidelis

153
Depozitarul Central distribuie sumele de bani aferente Cupon 1 pentru titlurile de stat emise în cadrul Programului Fidelis - 1-1713170271.jpg

Articole de la același autor

Depozitarul Central distribuie, începând de luni, 15 aprilie, sumele de bani aferente Cupon 1 pentru titlurile de stat emise de Ministerul Finanţelor în cadrul Programului Fidelis (simbol R2404A). Valoarea dobânzii aferente fiecărui titlu de stat este de 6,70 lei.

„Deţinătorii de titluri de stat care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul deţinătorilor emitentului, la data de 4 aprilie 2024.

Deţinătorii de titluri de stat care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa sumele de bani prin intermediul acestuia.

Pentru deţinătorii de titluri de stat care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se efectuează prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de aceştia”, se arată într-un comunicat de presă transmis de instituţie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4394 secunde