Concurs Depunerea fișelor fiscale ale salariaților, până la 28 februarie

289

Articole de la același autor

Până la 28 februarie 2009, angajatorii trebuie să completeze și să depună la organul fiscal competent fișele fiscale pentru fiecare salariat.
Fișa fiscală privind impozitul pe veniturile din salarii se completează de către angajatori pentru fiecare persoană care realizează venituri din salarii sau asimilate acestora și se depun pentru anul fiscal expirat.
Acestea trebuie să cuprindă date referitoare la identificarea angajatorului și angajatului, referitoare la perioada angajării, deducerile personale și calculul impozitului pe veniturile din salarii. După depunerea la organul fiscal, angajatorii trebuie să transmită un exemplar și salariaților.
Totodată, trebuie precizat și faptul că angajatorul este obligat să păstreze fișele fiscale pe întreaga durată a angajării.
Fișele fiscale se depun în format electronic, pe suport magnetic sau optic, însoțite de un borderou privind conținutul acestora, semnat și ștampilat conform legii. Formatul electronic al formularului se obține prin folosirea programului de asistenta elaborat de Ministerul Economiei și Finanțelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0013 secunde