DEZASTRU PENTRU UN MILIONAR ROMÂN: "Am pierdut 252 milioane dolari. CASH!"

716
1

Articole recomandate

Milionarul român Frank Timiș, a cărui avere a fost estimată la 340-360 mil. euro în ultima ediție a Top 300 Capital, spune că a pierdut 252 mil. dolari din banii familiei sale, în luna martie, când cea mai importantă firmă din grupul său, African Minerals, s-a prăbușit, informează capital.ro.

Cu o valoare de peste 2 mld. de lire sterline în perioada sa de vârf, African Minerals a devenit cea mai importantă victimă a prăbușirii prețului la minereu de fier din 2014. În luna martie a acestui an, producătorul de minereu de fier African Minerals a intrat în faliment după ce nu a reușit să-și achite datoriile către creditorul și partenerul său în proiectul minier Tonkolili (Sierra Leone), chinezii de la Shandong Iron and Steel Group.

"Am pierdut 252 mil. dolari. Cash. Banii familiei mele. Este cea mai mare pierdere financiară pe care am avut-o vreodată. Dar nu este vorba de bani, ci despre efortul pe care l-am depus. Șapte ani din viața mea. Și inima", a declarat Frank Timiș pentru The Sunday Times, în primul interviu de după prăbușirea African Minerals, scrie capital.ro.

Comentează știrea

ismail / brussel
16 iunie 2015
bani conduce lumea

Ca sa conduci o firma nu mai tu deti de samnaturi conturi si totul pe numele tau nu conteaza mama tata fiu fica nevasta amanta prostituoata sau gigolo sau gai tu esti si de pinde de actiuni . pesimitatea si seriozitatea stapaneste banu .

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Noiembrie 2014
Stire din Sport : Formula 1: Marussia, în faliment
Sâmbătă, 06 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Dezastru la Universitatea "Ovidius"
Pagina a fost generata in 0.3372 secunde