Autobuzul de la Tulcea face noi victime

Directorii ARR și RAR, demiși de ministrul Boagiu

642

Articole de la același autor

În urma accidentului rutier din Tulcea, când un autobuz s-a răsturnat de pe un dig, ucigând patru persoane, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, i-a demis din funcție pe directorul general al ARR, Iancu Crăciunoiu, și pe directorul general al RAR, Daniel Patentașu.
"Nu doar poliția rutieră are responsabilități în prevenirea accidentelor de circulație, ci și autoritățile de reglementare și control, ARR și RAR în acest caz. Din statisticile poliției, accidentele cu cele mai multe victime sunt cele care implică transportul de pasageri, ca urmare a defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor. Începând de azi vom avea în teren echipe de control ale RAR și ARR împreună cu Poliția Română, astfel încât activitatea de prevenire a accidentelor să fie intensificată. În afara controalelor în trafic, ARR va efectua controale zilnice și la sediile operatorilor de transport rutier. Aceste măsuri trebuie să sporească siguranța pasagerilor con-
form standardelor europene referitoare la transportul rutier de persoane", a declarat Anca Boagiu.
Atribuțiile de director general al ARR vor fi preluate temporar de către Florian Coman Meluș, iar la conducerea RAR a fost numit, tot temporar, Stancu Sotir.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 02 Octombrie 2010
Stire din Economie : S-a găsit o vițică
Sâmbătă, 02 Octombrie 2010
Stire din Economie : Take, Ianke și Cadîr au carnet de zilier
Pagina a fost generata in 2.0865 secunde