Distracție maximă pe litoral, în minivacanța de 1 Mai

868
2

Articole de la același autor

Decizia guvernului de a declara ziua de 2 mai zi liberă a fost luată la solicitarea Federației Asociațiilor de Promovare a Turismului din România și Asociației Litoral - Delta Dunării, a declarat Corina Martin președintele ALDD. 


Potrivit comunicatului de presă dat publicității, în minivacanța de 1 Mai, în majoritatea stațiunilor de pe litoral vor fi organizate eve-nimente și concerte. De 1 Mai va avea loc tradiționala paradă cu  mașini off-road,  mașini de epocă și motociclete, dar și cu mașini de raliu, care vor promova "Raliul Deltei" - evenimentul anului în Tulcea și Delta Dunării. 


În timpul zilei, pe plajele din Năvodari, Mamaia, Costinești, Neptun/Mangalia și în parcul Primăriei Eforie Sud vor avea loc jocuri tradiționale în aer liber (volei, badminton, jocuri marinărești, ștafete etc.), urmate de spectacole organizate pe scenele special amenajate în acest sens, în apropierea plajelor din aceste stațiuni.


Ziua de 1 Mai se va încheia cu jocuri spectaculoase de artificii și lansări de lampioane în toate stațiunile. În Mamaia, pe plajă, în prezența a mii de turiști, va fi lansat filmul oficial de promovare a stațiunii Mamaia. Tarifele pachetelor de vacanță de 1 Mai nu au crescut față de pe-rioada similară a anului trecut. 


Pentru cei ce doresc să-și pre-lungească vacanța, începând cu data de 5 mai se va desfășura programul "Litoralul pentru toți", "cu oferte de cazare la prețuri imbatabile",  a declarat Corina Martin.


Comentează știrea

cheaphats.entzminger.us
12 aprilie 2014
cheaphats.entzminger.us

Stiri Economie : Distracție maximă pe litoral, în minivacanța de 1 Mai | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online cheaphats.entzminger.us http://cheaphats.entzminger.us/

www.metropolissofas.co.uk
12 aprilie 2014
www.metropolissofas.co.uk

Stiri Economie : Distracție maximă pe litoral, în minivacanța de 1 Mai | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online www.metropolissofas.co.uk http://www.metropolissofas.co.uk/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4643 secunde