Două firme fantomă și o țeapă de 12,75 milioane lei la bugetul statului

287
Comisarii Gărzii Financiare Constanța au întocmit sesizări penale pentru firmele fantomă Antarctica Distribution SRL, din Agigea, și Mind Flor Iezer SRL, Tuzla.
Prima a livrat bunuri (în special motorină tip Euro 5) și a prestat servicii în sumă totală de 4.843.183 lei. De asemenea a achiziționat bunuri și a dedus servicii de transport cu o valoare totală de 666.097 lei. SRL-ul nu funcționează la sediul declarat. Pentru neînregistrarea în evidentele financiar - contabile a facturilor emise, se prezumă un prejudiciu de 1.614.690 lei la bugetul statului.
La rândul ei, Mind Flor Iezer SRL a achiziționat diferite produse agricole (grâu, floarea-soarelui, orz, rapiță)  de la diverse persoane fizice pe bază de borderouri de achiziții întocmite în mod fictiv, deoarece persoanele fizice nu recunosc tranzacțiile, fiind plecate din țară de mai mulți ani.
Societatea nu funcționează la sediul social declarat și operațiunile nu au fost înregistrate în evidența financiar – contabilă. A fost prezumăm un prejudiciu de 11.139.050 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 10 Iunie 2011
Stire din Economie : Cutremur la Garda Financiară
Pagina a fost generata in 1.6463 secunde