Concurs Drumul spre partenerii de afaceri străini trece pe internet

223

Articole de la același autor

Ministerul IMM-urilor oferă întreprinzătorilor ocazia de a-și promova produsele și serviciile în străinătate, prin înscrierea ofertelor pe site-urile www.esimplu.ro și www.animmc.ro.
Datele întreprinderilor mici și mijlocii vor fi centralizate și stocate într-o arhivă electronică, urmând ca sistemul de match-making al ministerului să identifice potențiali colaboratori, din țară sau din străinătate.
"Măsura se înscrie în cadrul programului care sprijină accesul IMM-urilor pe noi piețe și internaționalizarea afacerilor, care a debutat în urmă cu zece zile", spune Dumitru Nancu, directorul executiv al Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii și Cooperație (OTIMMC).
Programul are un buget de 2,1 milioane euro și finanțează firmele care vor să își promoveze imaginea pe plan internațional. Banii sunt acordați de Uniunea Europeană, conform regulii de minimis, adică în alocații nu mai mari de 200.000 euro/firmă.
Potrivit ghidului solicitantului, publicat deja pe site-ul www.animmc.ro, alocațiile financiare vor fi date pentru participarea cu stand propriu la târguri și expoziții internaționale, organizate în România sau în alte state, misiuni economice, elaborarea și producția de materiale tipărite de promovare, realizarea unui site de prezentare a produselor și serviciilor solicitantului și achiziționarea de servicii de identificare a furnizorilor și clienților din afara granițelor.

Reprezentanții OTIMMC Constanța oferă și un model de înscriere on-line a datelor. Fișa virtuală arată cam așa:

Numele firmei: Noi Vă Iubim Mult SRL
Adresă: Str. Absurdului nr. 1, Constanța
Telefon: 8908902890324
Fax: 8923428432222
E-Mail: [email protected]
Website: www.noivaiubimmultsipe net.org
Persoană de contact: Coco Stârc
Produs: Melaminate carbonizate și galvanizate
Cantitate: Tot
Condiții tehnice: Livrări din două în două zile, noaptea, din dana 1
Condiții contractuale: Plata în avans
Data înregistrării: 28 August 2008

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9136 secunde