Duplex Mamaia - Monte Carlo: Licitație de artă și de bijuterii

210
Duminică seară, pe 22 iulie, o cunoscută casă de licitații din România continuă seria licitațiilor estivale la Hotel Vega, în premieră în duplex cu Hotel Metropole din Monte Carlo.

În cadrul Licitației de Artă Impresionistă și Modernă vor fi licitate 51 de capodopere ale picturii românești, iar printre vedetele licitației se numără "Două surori" de Nicolae Tonitza, "Flori de vară" de Ștefan Luchian și "Interior din atelierul din Place Dauphine" de Theodor Pallady.

Cea de-a doua parte a licitației internaționale România - Monaco este dedicată celor mai seducătoare bijuterii ale verii, 50 de piese rarisime. Inelul Bucherer din platină, decorat cu diamant Emerald Cut de mari dimensiuni este un inel de colecție din platină, decorat cu un diamant "emerald cut", rar ca dimensiune, care se remarcă prin calitățile sale optice și modul de șlefuire. Brățara model Harry Winston este din aur alb și diamante. Broșa Art Deco din platină și diamante este executată manual, realizată în stil Art Deco, din platină și diamante.

Accesul la licitație este permis pe baza invitației nominale, obținute de la organizatori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 16 Iulie 2012
Stire din Monden : Nuntă  de zile mari  în Mamaia
Pagina a fost generata in 0.706 secunde