S-a deschis sezonul chilipirurilor

Dus-întors cu avionul la Lyon și Zurich cu numai 9 euro

339

Articole de la același autor

TAROM a dat startul "Maratonului de Iarnă", promoție în cadrul căreia, începând de ieri și până pe 13 decembrie 2009, sunt puse în vânzare bilete dus-întors la tariful de numai 9 euro (plus taxele de aeroport) către 14 destinații externe, operate cu avioane proprii.
Pe parcursul derulării promoției, destinațiile se vor schimba, de la o săptămână la alta, iar la finalul fiecărei săptămâni vor fi anunțate, pe website-ul www.tarom.ro și pe Twitter la http://twitter.com/tarom_ro, noile destinații care intră în "Maratonul de Iarnă".
În total, "Maratonul de Iarnă" va cuprinde 84 de zboruri TAROM către 14 destinații externe, în șase săptămâni, timp în care vor fi puse în vânzare aproximativ 800 de bilete la tariful de 9 euro (plus taxe de aeroport). Numărul biletelor disponibile în cadrul acestei promoții poate varia, în funcție de locurile disponibile și încărcătura curselor.
Promoția "Maratonul de Iarnă" se aplică pentru călătoriile din București către destinațiile externe TAROM, anunțate în cadrul Maratonului, iar biletele dus-întors au o perioadă de ședere de minim 3 zile și maxim 14 zile.
"Maratonul de Iarnă" a început ieri, cu rutele București - Lyon și București - Zurich, iar biletele dus - întors, la tariful de 9 euro pot fi cumpărate până pe data de 8 noiembrie 2009 și sunt valabile pentru călătorie (plecare din București) în săptămâna 02 -08 noiembrie 2009.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 27 Octombrie 2009
Stire din Economie : Domnule pilot, fă-mă fericit!
Pagina a fost generata in 1.6671 secunde