Economia, pe scurt

117
Economia, pe scurt - economiapescurt-1487695424.jpg

Articole de la același autor

40% din 42.000 de angajatori au recunoscut că întâmpină dificultăți în recrutarea personalui calificat, arată un studiu realizat de ManpowerGroup. În 2016, s-a înregistrat cea mai mare criză de lucrători calificați din 2007 până în prezent, în creștere cu 2% față de 2015. România se află pe locul trei în topul țărilor care se confruntă cu această problemă.


x x x


Curtea Constituțională a României a decis ieri, că este neconstituțională exceptarea persoanelor fizice și juridice private de la plata despăgubirilor, în cazul unor suprafețe expropriate pentru cauză de utilitate publică.


x x x


Lideri ai industriei feroviare europene, alături de administratorii de infrastructură feroviară națională și operatorii de transport feroviar din țările Europei Centrale și de Est se vor reuni la Arad, în perioada 5 – 6 aprilie, cu ocazia ediției a XII-a a Forumului de Tehnologie și Servicii Feroviare Railway PRO. 


Participanții vor discuta despre proiectele feroviare menite să formeze un spațiu de transport feroviar mai bine conectat și integrat în statele Europei Centrale și de Est. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 22 Februarie 2017
Stire din Economie : Dolarul a sărit peste pragul de 4,30 lei
Miercuri, 22 Februarie 2017
Stire din Economie : Euro a recuperat 0,13% în lupta cu leul
Pagina a fost generata in 0.864 secunde