Economia, pe scurt

105
Economia, pe scurt - economiapescurt-1490970761.jpg

Articole de la același autor

Prețul gazelor se liberalizează de la 1 aprilie 2017. În prezent, prețurile reglementate sunt diferențiate pe regiuni. Consumatorii casnici din Transilvania și Moldova arondați la E.ON plătesc 124 de lei fără TVA pentru MWh, iar cei din Muntenia și Dobrogea, 109 lei.

v v v

Printr-o hotărâre adoptată joi, Guvernul a alocat suma de 349,4 milioane de lei pentru plata ajutorului de stat, în anul 2017, pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură.

v v v

ANAF a pus în dezbatere publică proiectul de ordin privind informațiile conținute de registrul național de evidență a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate la agenți economici, precum și metodologia și procedura de înregistrare a acestora.

v v v

Ambasadorul Kuwaitului, Talal Mansour Alhajeri, a vizitat CERONAV. El a exprimat interesul și întreaga disponibilitate a autorităților kuweitiene pentru procesul de dezvoltare a relațiilor de colaborare dintre cele două state, CERONAV putând contribui la pregătirea profesională a personalului care operează în zona Golfului.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 01 Aprilie 2017
Stire din Economie : Euro e aproape de paritatea cu dolarul
Sâmbătă, 01 Aprilie 2017
Stire din Economie : Leul a pierdut toate bătăliile
Pagina a fost generata in 1.6642 secunde