Economia românească bate pasul pe loc

117
Economia românească bate pasul pe loc - economia-1453993157.jpg

Articole de la același autor

Managerii din industria prelucră-toare prevăd, pentru următoarele trei luni, o relativă stabilitate a volumului producției, arată ancheta de conjunctură realizată de Institutul Național de Statistică. Pentru activitatea de fabricare a produselor de cocserie și a produselor obținute din prelucrarea țițeiului se estimează o tendință de creștere accentuată, în timp ce pentru fabricarea tutunului tendința va fi de scădere. Prețurile produselor industriale și numărul de salariați vor cunoaște o relativă stabilitate.

Activitatea din sectorul construcțiilor se va diminua în următoarele trei luni. Volumul producției și al stocului de contracte și comenzi se vor reduce. Numărul angajaților și prețurile vor avea o scădere moderată. Comerțul cu amă-nuntul își va reduce motoarele cu moderație, dar numărul angajaților va fi stabil. Volumul comenzilor adresate furnizorilor de mărfuri de către unitățile comerciale va înregistra scădere moderată. Pentru următoarea perioadă, managerii societăților comerciale estimează scăderea prețurilor de vânzare cu amănuntul.

În schimb, cererea de servicii va fi relativ stabilă. Staționare vor fi, de asemenea, numărul angajaților și prețurile serviciilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Decembrie 2015
Stire din Economie : 2015 a fost un an bun pentru industrie
Joi, 03 Decembrie 2015
Stire din Economie : Comerțul cu amănuntul e pe val
Pagina a fost generata in 1.2104 secunde