Ediția 2012 a salonului auto SIAMB începe mâine și reunește peste 65 de firme

295
Ediția 2012 a salonului auto SIAMB începe mâine și reunește peste 65 de firme - img9439655x436-1333465648.jpg
Ediția 2012 a Salonului Internațional Auto-Moto București (SIAMB) începe mâine în Piața Constituției din București și reunește peste 65 de firme reprezentând mărci de automobile, motociclete, biciclete, accesorii, piese de schimb, utilaje și soluții tehnice pentru service și cosmetică auto, școala de șoferi, asigurări.

Potrivit organizatorilor, marca Volvo va fi reprezentată de Primus Auto, care va prezenta automobile din gama de modele S80, S60, C30, V60, XC60, XC70 și XC90.

Standul Opel la SIAMB va reflecta cele mai recente verdicte ale analizei DEKRA, unul dintre liderii mondiali în domeniul expertizei în zona siguranței, calității și mediului înconjurător: modelele Opel Astra (2012), Insignia (2011), Corsa (2010) sunt campioni demonstrați ai fiabilității auto.

DEKRA își generează raportul anual asupra mașinilor rulate prin realizarea de evaluări pe opt clase de vehicule și trei segmente de distanță. Conform rezultatelor raportului 'Mașini Rulate DEKRA 2012', în acest an Opel Astra este autovehiculul cu cele mai puține defecte. Cu un index de 96,9 procente, Astra a reușit cel mai bun rezultat dintre toate mașinile testate în categoria 'Cel mai bun scor individual'.

Autoklass va prezenta la SIAMB 2012 o ofertă generoasă de automobile din noua gamă Mercedes -Benz. O surpriză plăcută pentru vizitatori va fi noul model A-Class, prezentat în premieră la Salonul Auto Geneva 2012.

Chevrolet expune noua sa gamă de modele globale, care utilizează tehnologiile GM de ultimă generație. Vizitatorii vor putea admira autovehiculul de oraș Spark, modelul de mici dimensiuni Aveo sedan și hatchback, modelul compact Cruze sedan și hatchback, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul Captiva.

Forza Rossa va participa la SIAMB 2012 cu mai multe modele, printre care Lotus Evora, Lotus Exige S și Lotus Elise.

Salonul aduce și o premieră importantă pentru pasionații automobilelor sport de stradă din România: modelele exclusivistului constructor britanic Caterham vor fi prezente la SIAMB 2012. În cadrul acestui eveniment publicul prezent va putea admira și noul monopost de Formula 1 al echipei Caterham F1, care va fi însoțit și de invitați supriză din cadrul staff-ului tehnic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 03 Aprilie 2012
Stire din Economie : Bogdan Hossu, în dispută cu DNA
Pagina a fost generata in 2.0222 secunde