Emil Boc: Acesta este cel mai bun moment pentru a investi în România

529
Emil Boc: Acesta este cel mai bun moment pentru a investi în România - emilboc66-1315063585.jpg
Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, la Școala de vară a tineretului PDL, de la Eforie Nord, că acesta este cel mai bun moment pentru a investi în România și a prezentat mai multe argumente în acest sens, printre care cota unică de impozitare de 16 la sută și neimpozitarea profitului reinvestit.

"Mesajul meu rămâne în continuare același: este cel mai bun moment pentru a investi în țara noastră. Câteva argumente sunt de luat în seamă: cota unică de impozitare de 16 la sută extrem de atractivă pentru investitori, neimpozitarea profitului reinvestit, noul Cod al Muncii ce permite o mai mare flexibilizare a pieței forței de muncă, ajutoare de stat pentru firmele care investesc serios în România și creează locuri de muncă", a declarat Boc, sâmbătă, la școala de vară a PDL, potrivit Mediafax.

El a mai spus că printre alte argumente în favoarea investițiilor în țara noastră se află și legea educației care pune accent pe competență și legea parteneriatului public-privat.

"De asememea, faptul că avem o nouă lege a educației ce pune accent pe formare de competență și mai puțin pe acumulare de informații e un stimulent pentru pregătirea și în viitor a unei forțe de muncă bine pregătită în toate domeniile. Legea nouă a parteneriatului public-privat este un nou motor al dezvoltării economice a țării și atragerii de investiții străine. Sunt o grămadă de proiecte prezentate public pentru implementare în regim public-privat", a mai explicat Boc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : PNL a băgat România în criză
Pagina a fost generata in 0.4941 secunde