Ești tânăr, creativ, și vrei să devii antreprenor? Iată unde, cum și de la cine poți învăța

158
Ești tânăr, creativ, și vrei să devii antreprenor? Iată unde, cum și de la cine poți învăța - tinericreativiseminar-1382542750.jpg

Articole recomandate

La sfârșitul acestei luni, pe 31 octombrie, constănțenii pasionați de dezvoltarea afacerilor bazate pe talent, inovație și creație artistică pot participa la un seminar regional dedicat industriilor culturale și creative românești, primul program de networking și dezvoltare pentru sectorul cultural și creativ ce facilitează întâlnirea cu profesioniști din regiune.

Evenimentul, care are loc la hotel Ibis, începând cu ora 9.00, va fi susținut de antreprenori locali care au reușit să parcurgă drumul de la idee la proiect aducător de profit într-unul din domeniile integrate pieței creative autohtone, fie că e vorba de arhitectură, design, branding și advertising sau consultanță pentru dezvoltare economică.

Înscrierea la eveniment este gratuită și se face prin completarea unui formular online disponibil pe crestetalente.ro, iar termenul limită pentru înscriere este 29 octombrie 2013.

Participanții pot opta pentru unul dintre cele două ateliere de discuție pe teme adaptate diferitelor bresle creative: de la idee și plan de afaceri, la povești de succes și strategie antreprenorială - soluții de finanțare pentru industrii creative.

Aceasta este prima ediție a seminarului regional din Constanța din cadrul proiectului național "Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Industriilor Creative". "Respectând tendințele europene, programul are menirea de a readuce și în România creativitatea în prim-plan, prin atragerea atenției asupra potențialului uriaș al acestui sector economic emergent și aportul său la dezvoltarea strategică națională", precizează organizatorii.

Iată câteva precizări despre cei care le vor vorbi participanților: Raluca Petre - directorul proiectului post-doctoral "Transformarea câmpului producției culturale de masă în România după 1989"; Adrian Tamaș - autor de spectacole; în prezent lucrează la montarea unei piese la Teatru de Stat Constanța; Alina Niculescu Manea, trainer și consultant în industrii culturale și creative; Răzvan Crișan, fondator "Oricum", co-fondator la ShortsUP, cel mai popular proiect cultural independent dedicat expunerii și promovării filmelor scurte din toată lumea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5538 secunde