Evoluții spectaculoase în sectorul construcțiilor

150
1
Evoluții spectaculoase în sectorul construcțiilor - evolutiispectaculoaseinsectorulc-1647884896.jpg
Volumul lucrărilor de construcții a crescut cu 12,9%, în ianuarie 2022 comparativ cu aceeași perioadă din 2021, informează Institutul Național de Statistică. Pe elemente de structură s-au înregistrat creșteri la: lucrările de întreținere și reparații curente (+19,6%), lucrările de reparații capitale (+11,6%) și la lucrările de construcții noi (+11,0%).

Pe obiecte de construcții, clădirile rezidențiale și clădirile nerezidențiale au crescut cu 37,7%, respectiv cu 25,7%. Volumul lucrărilor de construcții a scăzut la construcții inginerești cu 6,0%.



Comentează știrea

Culcea
29 martie 2022
Culcea - tepe in constructii

In speranta ca nu vor mai trece si alte familii prin asta, tin sa il mentionez pe teparul de Culcea Mihai (Culcea Liviu-Mihaita). Are mai multe firme, dar cele mai multe tepe le-a dat cu SC Culsoft Partener SRL. Este un escroc de prima mana, care minte cu nonsalanta, la inceput iti cere un avans simbolic, face impresie buna in primele etape, dupa care cere valori mari de avans si dispare cu banii. Nu are o echipa cu care lucreaza pe termen lung pt ca nu isi plateste muncitorii, asta fiind si o problema a calitatii lucrarilor pe care pretinde ca le ofera. Isi cauta muncitorii pe OLX, le promite marea cu sarea, la inceput ii plateste, dupa care dispare iar muncitorii raman cu ochii in soare, la fel ca si clientul care ramane cu banii dati si cu casa neterminata. Pune anunturi pe OLX de pe diferite conturi, iubita, asociati, etc si pretinde ca ofera constructii la cheie sau la rosu. Este plin de datorii, are multe procese pe rol si bilete la ordin fara acoperire. Actioneaza in Constanta, Bucuresti si imprejurimile acestora! Feriti-va de el!! #tepar #culcea #tepeconstructii #tepeconstructiiconstanta #constructiiconstanta

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1585 secunde