EximBank a încheiat un acord financiar de 46,5 milioane de lei

118
EximBank a încheiat un acord financiar de 46,5 milioane de lei - eximbankaincheiatunacordfinancia-1473081702.jpg

Articole de la același autor

EximBank a acordat societății Prutul SA din Galați, companie cu capital integral românesc care ocupă o poziție de top pe piața producătorilor de ulei vegetal din România și în industria de agribusiness, un plafon multiprodus în valoare totală de 46,5 milioane de lei, destinat finanțării activității de trading cu cereale.

Plafonul include o linie de credit în valoare de 40 de milioane de lei pentru asigurarea capitalului circulant în activitatea de trading cu cereale și o linie de trezorerie pentru tranzacții forward de 6,5 milioane de lei care să asigure companiei protecție împotriva riscului valutar aferent activității de export.

"Susținerea proiectelor din agribusiness rămâne o prioritate pentru noi, mai ales că vorbim despre un domeniu care încă oferă oportunități pentru dezvoltarea de afaceri solide, așa cum este cazul companiei Prutul, una dintre puținele business-uri antreprenoriale românești care se poziționează ca un jucător de top pe acest segment. Avem experiența multor parteneriate de succes pe acest segment, ceea ce reprezintă un indicator clar al capacității noastre de a propune segmentului corporate un portofoliu de produse și servicii la un nivel competitiv de preț, atractive pentru companiile aflate în căutarea unor soluții de dezvoltare a afacerilor", a spus Traian Halalai, președintele executiv al EximBank.

"Prutul, prin ample programe de investiții, s-a dezvoltat constant în ultimii ani. Astfel, în acest moment, avem un model de business integrat, adaptat nevoilor de piață și îndreptat către susținerea agriculturii moderne și profitabile prin suportul pe care îl acordăm producătorilor agricoli din momentul înființării pană la valorificarea culturilor agricole. Parteneriatul cu EximBank ne ajută în acest demers, banca asigurându-ne parte din resursele de cash necesare pentru încheierea tranzacțiilor", a declarat Valentin Chiser, director general adjunct Prutul SA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8821 secunde