Concurs Faci bani din jocuri video: În Diablo III poți să vinzi legal obiecte pe euro

454
Faci bani din jocuri video: În Diablo III poți să vinzi legal obiecte pe euro - diabloiii15583000-1339852454.jpg

Articole recomandate

Te-ai gândit vreodată că poți sta acasă și să faci bani frumoși din jocul Diablo III? Blizzard a pregătit o surpriză împătimiților jocului. Poți vedea mai jos cum unii fac, deja, bani frumoși din această afacere comodă și plăcută.

Activision Blizzard, compania care a creat cea de-a treia versiune a jocului Diablo, lansat la jumătatea lunii mai și în România, a lansat serviciul Real Money Auction House, prin intermediul căruia vă puteți dezvolta o afacere prosperă de "fermier" online. Acum două zile RMAH era disponibil doar pentru jucătorii din Statele Unite, iar de astăzi și jucătorii europenii pot face bani frumoși din Diablo III.

Prin intermediul case de licitație puteți găsi piesa care vă trebui pe care o puteți achiziționa cu aur din joc sau cu bani din lumea reală. Puteți scoate la licitație obiecte pe care îl puteți transforma în aur, iar aurul Blizzard în bani reali.

În acest moment valutele disponibile în care puteți face tranzacții sunt dolarii americani, dolarii australieni, euro și pesos.



Citește mai departe…


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 15 Iunie 2012
Stire din Economie : Excedent la fondul de șomaj
Pagina a fost generata in 1.8076 secunde