Fermierii constănțeni pot depune cereri pentru măsura care vizează bunăstarea porcilor

161
Fermierii constănțeni pot depune, în perioada 14 ianuarie - 15 fe-bruarie, cereri de ajutor pentru mă-sura 215, care vizează plăți în favoarea bunăstării porcinelor, a anunțat ieri Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Aceste ajutoare vor fi acordate fermierilor care își asumă, în mod voluntar, angajamente privind bunăstarea animalelor pentru o perioadă de minimum cinci ani de la data de 15 februarie 2013.


În cadrul angajamentelor înche-iate beneficiarii vor trebui să respecte standardele de eco - condiționalitate (SMR) aplicabile terenurilor agricole aparținând fermei și activităților agricole desfășurate la nivelul fermei.

Beneficiari sunt exploatațiile comerciale din sectorul de creștere a porcinelor autorizate sanitar veterinar și exploatațiile comerciale de tip A specifice sectorului de creștere a porcinelor.

Primirea cererilor de ajutor însoțite de declarațiile și angajamentele asumate de către beneficiari se face la centrul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură pe a cărui rază teritorială se află sediul social al celor care solicită ajutorul. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3548 secunde