Fetelor, se deschide târgul! E rost de haine și încălțări!

2101
Fetelor, se deschide târgul! E rost de haine și încălțări! - 28877a7e81c800aa9af5360546719421.jpg
Doamnelor, vouă ne adresăm în primul rând, căci sunteți și miniștri de Finanțe, și miniștri al comerțului, și prim-miniștri în familie. Notați-vă în agenda personală: în perioada 27 - 31 octombrie 2010, Pavilionul Expozițional, din Mamaia este gazda Târgului Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte "Confintex 2010".
Nu-i așa că am reușit să vă captăm atenția? Vine iarna și garderoba trebuie schimbată. Copiii au nevoie de hăinuțe noi; cele de anul trecut au rămas cam mici. Soțului i-ar sta mai bine într-un palton nou; v-ați plictisit să-l vedeți tot cu cel vechi, de acum cinci ani. Iar dumneavoastră - omul de sacrificiu al familiei - aveți nevoie de o nimica toată: două rochii de zi și una pentru ocazii, de o pereche de ghete maro și una neagră, de niște cizmulițe șic - să crape de ciudă colegele de serviciu - de o poșetă sau două, de o centură pentru rochița aceea verde, de o hăinuță scurtă, din blăniță și de una lungă, din stofă, de o mantie…
Dacă tot se apropie Luna Cadourilor și bat sărbătorile de iarnă la ușă, de ce să ratați ocazia de a cumpăra marfă sută la sută românească, de calitate și, unde mai pui, la prețuri de producător?
La ediția aceasta a târgului - care poartă numărul 90 - vor fi prezente 125 de firme, dintre care 85% sunt producători, a declarat Aureliențu Popescu, directorul general al SC Expo Confintex, organizatorul manifestării expoziționale. 60% dintre expozanți vor prezenta produse de îmbrăcăminte, 20% - confecții din piele și blană, iar 20% - produse de marochinărie și încălțăminte.
Această ediție a târgului reflectă tendințele modei pentru toamna-iarna 2010 - 2011. Chiar dacă nu cumperi nimic, este un prilej să te informezi, să-ți clătești ochii.
Organizatorii se așteaptă la o audiență ridicată din partea publicului. Constănțenii s-au bulucit la edițiile precedente ale târgului și, mai ales, au făcut numeroase cumpărături. De aceea și producătorii români se înghesuie să vină la Constanța cu ce au mai de soi.

Programul Târgului "Confintex 2010"
// miercuri, 27 octombrie - sâmbătă, 30 octombrie 2010, orele 10 - 19;
// duminică, 31 octombrie, orele 10 - 15.
Locație: Pavilionul Expozițional din Mamaia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7996 secunde