Fiscul s-a îngrozit de ce-a descoperit la "Dragonul Roșu"

469
1
Fiscul s-a îngrozit de ce-a descoperit la

Articole de la același autor

În urma rezultatelor înregistrate după primele trei zile de controale operative în complexul comercial "Dragonul Roșu" din București, conducerea ANAF a decis ca, pentru o anumită perioadă, inspectorii antifraudă să continue controalele la acest engros. Dat fiind volumul mare de mărfuri și nivelul ridicat al evaziunii din "Dragonul Roșu", agenții economici din acest complex comercial vor fi verificați zilnic. Gelu Ștefan Diaconu, președinte ANAF, a dispus intensificarea acțiunilor de monitorizare, urmând să fie aduși la București inspectori de la celelalte regionale antifraudă, astfel încât să se dubleze forța de control din capitală.


În primele trei zile de verificări la "Dragonul Roșu", au fost controlate 144 de firme, au fost aplicate 152 amenzi în valoare de 1.369.929 lei și au fost confiscate bunuri și numerar în valoare de 656.841 lei. Un număr de 54 de agenți economici au fost invitați la Direcția Generală Antifraudă Fiscală pentru continuarea verificărilor.


Comentează știrea

Sesizare
30 octombrie 2015
Evaziune

Dar cei care trebuie sa vada de ce nu fac nimic la Targul de legume din Constanta,de pe varianta, Absolut nimeni nu da factura. Toti fac evaziune.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Octombrie 2015
Stire din Economie : Cum puteți  evita coada  de la Fisc
Miercuri, 28 Octombrie 2015
Stire din Economie : Reforma din paharul cu apă
Miercuri, 07 Octombrie 2015
Stire din Economie : Ultimul termen pentru declarația 092
Pagina a fost generata in 0.6839 secunde