Fiți pe fază! O nouă extragere la loteria bonurilor fiscale, azi la ora 20.10, la TV

58
Fiți pe fază! O nouă extragere la loteria bonurilor fiscale, azi la ora 20.10, la TV - fitiperfaza-1439724812.jpg

Articole de la același autor

Astăzi are loc o nouă extragere la loteria bonurilor fiscale. Intră în joc bonurile emise în perioada 1 - 31 iulie 2015. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1.000.000 de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Ca și în cazul ultimei extrageri ocazionale desfășurate în cadrul loteriei bonurilor fiscale, selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, duminică, 16 august a.c., Loteria Română va organiza extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare în prima etapă de selecție. După centralizarea bonurilor câștigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.

Extragerea lunară va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 20.10. Extragerea din 16 august a.c. va avea două etape, după cum urmează:

- etapa I: se va extrage o bilă, reprezentând ziua emiterii bonului;

- etapa II: se vor extrage 3 bile, reprezentând valoarea bonului.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. "Loteria Română" (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 14 August 2015
Stire din Economie : Cu cât a crescut PIB-ul în 2015
Pagina a fost generata in 1.8428 secunde