Florin Goidea, înlocuit la conducerea PORTULUI CONSTANȚA. Pe cine a numit PSD-ul

2160
Florin Goidea, înlocuit la conducerea PORTULUI CONSTANȚA. Pe cine a numit PSD-ul - goidea-1660308869.jpg

Articole de la același autor

Florin Goidea, directorul ANPC, a fost schimbat din funcție! Potrivit surselor noastre, în locul său a fost numit Florin Vizan directorul de la Direcția Regională de Drumuri şi Poduri Constanța. 
Florin Vizan ocupă funcția la propunerea PSD-ului. De altfel, el a candidat la alegerile din 2020 și la o funcție de consilier județean, însă nu s-a aflat pe un loc eligibil.


Florin Vizan s-a născut la data de 4 aprilie 1960, în localitatea Izvoru Mare din județul Constanța. Este absolvent al Facultății de Finanțe Contabilitate din cadrul ASE București și al Facultății de Drept - Universitatea „Spiru Haret”. Potrivit CV-ului său, în perioada 2005 – 2009, a fost consilier al directoriului general al CNAMPC. Ultima funcție ocupată de Vizan este cea de director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța. 


Potrivit declarației sale de avere, acesta deține mai multe terenuri în Neptun, Constanța și comuna Corbu, precum și mai multe imobile și spații comerciale în Brașov, București și în stațiunile Neptun și Mamaia. De asemenea, mai deține, ceasuri, bijuterii din aur și diamante, în valoare de 58.000 de euro.  În plus, a mai declarat că deține mai multe conturi în lei și euro dar și acțiuni la mai multe societăți comerciale.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4124 secunde