FMI: Fondurile europene sunt cel mai important element al strategiei de creștere economică în 2012

300
FMI: Fondurile europene sunt cel mai important element al strategiei de creștere economică în 2012 - jeffreyfranks44805400-1320055845.jpg
Fondurile europene reprezintă cel mai important element pentru strategia de creștere economică a României în anul 2012, a declarat astăzi șeful misiunii FMI, Jeffrey Franks, la începutul întâlnirii cu ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban.

"Suntem perfect de acord că absorbția fondurilor europene este de o importanță crucială. Este cel mai important element pentru strategia de creștere economică pentru anul viitor. Din cauza contextului economic foarte nesigur, aceste proiecte de investiții finanțate din fonduri europene, ar putea fi un important motor de creștere", a afirmat oficialul FMI.

Ministrul Leonard Orban a declarat că MAE este o instituție cu două "pălării", responsabilă pe de o parte cu afacerile europene și pe de altă parte cu managementul fondurilor structurale.

"Este o sarcină foarte importantă și foarte dificilă, dar suntem încrezători că vom reuși. Dorim să îmbunătățim semnificativ rata de absorbție a fondurilor europene", a spus Leonard Orban.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.421 secunde