Forum național de educație financiară în domeniul investițiilor

223
Forum național de educație financiară în domeniul investițiilor - forumnationaldeeducatiefinanciar-1573085606.jpg

Articole de la același autor

Au mai rămas câteva zile până la începerea celui mai important forum național de educație financiară în domeniul investițiilor, organizat de Bursa de Valori București și partenerii instituției. Evenimentul va avea loc pe 16 noiembrie 2019, la JW Marriott în București.


Reprezentanți ai companiilor de brokeraj, fondurilor de investiții, fondurilor de pensii, companiilor listate și analiști vor fi speakeri la cel mai important eveniment dedicat investitorilor de retail.


Adrian Tănase, CEO al BVB a declarat: "Forumul Investitorilor este un eveniment de referință nu doar în calendarul celor care au făcut din fenomenul investițional o constantă, ci și în rândul celor care abia acum descoperă oportunitățile oferite de piața de capital, care capătă tot mai multă tracțiune pe fondul promovării la statutul de piață emergentă. Sunt adesea întrebat: Când este cel mai bine să investești? Oricând. Cel mai important este să începi și să faci acest lucru constant și pe termen lung."


La rândul său, Lucian Anghel, președinte BVB a spus: "În toate edițiile acestui forum, numeroși români au putut primi sfaturi de investiții pentru fondurile economisite de la unii dintre cei mai buni manageri de bani din România. Astfel, cei care ar fi investit în acțiuni incluse în indicele BET în septembrie 2012 ar fi obținut un randament în lei de 216% (BET-TR) până în octombrie 2019, luând în calcul și dividendele oferite de companiile listate." 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5037 secunde