FPTR: Românii plecați în stațiuni au "economisit" 10 milioane de lei, din cauza vremii

212
FPTR: Românii plecați în stațiuni au

Articole de la același autor

Românii care au petrecut minivacanța de Paște în stațiuni au economisit jumătate din cât și-au propus să cheltuiască, din cauza vremii nefavorabile, potrivit unei analize a Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), scrie Mediafax.
 
"Dacă plouă, nu ai ce face în majoritatea stațiunilor românești. Deși mulți hotelieri au făcut investiții, infrastructura de agrement, de care ar trebui să se ocupe statul, este încă foarte slabă", a declarat agenției Mediafax Dragoș Răducan, vicepreședintele FPTR.
Potrivit acestuia, majoritatea turiștilor au avut opțiuni reduse de cheltuire a banilor alocați pentru minivacanța de Paște.


FPTR anunțase că cei peste 90.000 de români care vor pleca în stațiuni de Paște vor cheltui aproximativ 28 de milioane de lei pe cazare și mic dejun, plus alte 21 de milioane de lei, diverse cheltuieli la fața locului. "Din acești 21 de milioane de lei estimați de noi, turiștii au cheltuit doar jumătate. Din cauza vremii nu au mai ieșit la terase, nu au mai cumpărat alimente pentru picnic și nu au mai făcut diverse excursii", a afirmat Dragoș Răducan, potrivit Mediafax.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1297 secunde