GALERIE FOTO/ Dacia prezintă seria limitată Duster Aventure

433
După noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway, Dacia își completează oferta și prezintă Noul Logan MCV, un break spațios, precum și seria limitată Duster Aventure, un 4X4 cu personalitate.


Această serie limitată adoptă un look robust și original. Echipat cu o rampă de proiectoare, cu un sistem de navigație Garmin și cu covorașe de cauciuc, Duster Aventure îi va atrage pe șoferii dornici de escapade în natură.


Stickerele specifice de mari dimensiuni, al căror model este reprodus și pe tapițeria interioară adaugă un plus de personalitate noii serii limitate. Duster Aventure este disponibil în două nuanțe - Blanc Glacier și Noir Nacré. Această versiune păstrează toate atributele care au contribuit la succesul modelului Duster - stil, spațiu interior, prestații specifice unui veritabil 4x4. Seria Limitată Dacia Duster Aventure va fi comercializată în 16 țări începând din aprilie 2013. 


Noua Dacia Logan MCV va putea fi comandată în Romania incepând din al doilea trimestru din 2013. Pretul de pornire pentru Franța e de 8.990 euro, iar cel pentru România va fi anunțat la lansare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
Stire din Cetățenești : Maidanezii, un pericol sau în pericol?
Pagina a fost generata in 1.7339 secunde