Global Money Week, pentru copii și tineri

88
1
Global Money Week, pentru copii și tineri - globalmoneyweekpentrucopii-1457949035.jpg

Articole de la același autor

Bursa de Valori București împreună cu Autoritatea de Supraveghere Financiară organizează, astăzi, deschiderea oficială a ședinței de tranzacționare, cu ocazia Global Money Week, ce se va desfășura anul acesta între 14 și 18 martie.


Global Money Week (GMW) este o sărbătoare a conștientizării valorii banilor. Scopul acesteia este de a le preda copiilor și tinerilor, prin activități interactive și distractive, noțiuni despre bani, economisire, mijloace de trai, găsirea unui loc de muncă sau cum să devină antreprenori. În fiecare an, comunități întregi își unesc eforturile pentru îmbunătățirea percepției asupra banilor, înlăturarea politicilor financiare învechite și pentru a le oferi tinerilor instrumentele și inspirația necesare pentru a-și modela propriul viitor. GMW are loc anual, în a doua săptămână a lunii martie. Evenimentele sunt organizare de școli, universități, ministere, instituții financiare, membrii ai societății civile, cât și tineri din întreaga lume. GMW este inițiată și coordonată de Child & Youth Finance International (CYFI).

Deschiderea ședinței de tranzacționare a BVB este unul dintre evenimentele care marchează debutul GMW în România.



Comentează știrea

iulia
14 martie 2016
proiect

Teama de eșec este cea care ne determină să ne mulțumim cu mai puțin decât suntem capabili să realizăm.Puteți avea mai mult, puteți fi mai mult și face mai mult, deoarece depinde doar de voi sa va schimbati viitorul. Cautam numai oameni extrem de seriosi , perseverenti si interesati să colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-un proiect unic si de viitor . Pentru mai multe detalii, contactați unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Luni, 14 Martie 2016
Stire din Economie : Incendiu pe o navă cu cărbuni
Luni, 14 Martie 2016
Stire din Economie : Dolarul a cupit 0.01% din leu
Pagina a fost generata in 2.0493 secunde