"Go USA! Roadshow 2011", în martie la CCINA

431
Camera de Comerț Româno-Americană din Statele Unite ale Americii (RACC), împreună cu Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța invită toți oamenii de afaceri, și nu numai, la "Go USA! Roadshow 2011 - Cum să reușești în afaceri în Statele Unite ale Americii".
Acesta este unul dintre cele mai importante evenimente organizate de RACC în România, în anul 2011, cu scopul de a dinamiza legăturile de afaceri româno-americane.
La acțiunea care are loc pe 22 martie, între orele 9.00 - 12.30, în sala de conferințe a CCINA, pot participa oameni de afaceri din toate domeniile de activitate (inclusiv exportatori, comercianți, importatori și distribuitori), reprezentanți ai sistemului bancar, dar și consultanți interesați în dezvoltarea de relații comerciale cu firme ameri-cane.
În cadrul evenimentului, experții americani vor aborda teme referitoare la cum să-ți dezvolți o afacere în Statele Unite ale Americii, marketing și distribuție în SUA, cum să atragi fonduri americane, cum să dezvolți parteneriate cu firme americane, cum să găsești produse care pot fi importate și distribuite în România, precum și modalități de obținere a vizei de intrare în SUA, informații despre sistemul de taxe și impozite aplicabile în SUA, sau experiențe și studii de caz ale firmelor românești care au stabilit parteneriate cu firme din SUA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 28 Februarie 2011
Stire din Economie : Supermarket-uri românești
Pagina a fost generata in 3.2888 secunde