Concurs Grawe România și-a sporit afacerile cu 24% în primele nouă luni, la 110 milioane lei

448

Articole recomandate

Grawe România Asigurare a înregistrat prime brute subscrise de peste 110 milioane lei (30,2 milioane euro) în primele nouă luni, cu circa 24% mai mult față de aceeași perioadă din 2007, iar pentru sfârșitul acestui an estimează o temperare a creșterii afacerilor la 20% pe fondul crizei mondiale.
Daunele plătite de companie în primele nouă luni se ridică la 3,86 milioane lei, se arată într-un comunicat transmis, marți, de Grawe.
"Obiectivul nostru pentru anul 2008 a fost să obținem o creștere a volumului de prime subscrise de circa 30%. Condițiile actuale ale economiei mondiale, precum și evidenta reticență față de investiții care începe să se manifeste în rândul populației ne-a făcut să revizuim această prognoză la 20", a declarat directorul general al companiei, Peter Kasyk.
El a arătat că rezultatele compa-niei înregistrate până în prezent sunt "satisfăcătoare", motiv pentru care reprezentanții companiei se declară "temperat optimiști", în ce privește afacerile pentru anul viitor.
"Ne vom urmări planurile de dezvoltare pentru anul 2008 în continuare, strategia de dezvoltare de noi produse și de deschidere de noi reprezentanțe teritoriale urmând a rămâne neschimbată", a adăugat Kasyk.
Compania și-a extins deja rețeaua teritorială cu opt noi agenții și puncte de lucru, ajungând la un total de 52 de puncte de vânzare, urmând ca până la sfârșitul anului să mai inaugureze două agenții.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7737 secunde