"Grup Servicii Petroliere" a obținut un nou contract în Marea Nordului

857
1
Compania "Grup Servicii Petroliere" SA (GSP), din Constanța, a anunțat printr-un comunicat de presă că i-a fost atribuit un nou contract în Marea Nordului, pentru serviciile de instalare a conductelor petroliere. "Acesta este al doilea contract atribuit companiei noastre de către Wintershall Noordzee BV. Contractul este pentru GSP Falcon, o navă specializată de clasă DNV, care va instala o conductă cu diametrul de 10 inch, la 30 km în larg, în sectorul olandez.
GSP Falcon este de așteptată să plece spre Marea Nordului, în iunie 2012 și, după finalizarea studiului preliminar, nava să înceapă operațiunile de instalare a conductei. Conducta va reorienta producția de la platforma Q4-C și se va conecta la conducta submarină de 10 inch leagă, în prezent, platforma Q8-A platformă cu IJmuiden."
Wintershall Noordzee BV are baza în Rijswijk și este o filială a companiei germane Wintershall Holding GmbH, un membru al grupului BASF."
Stuart Oakley, CEO al GSP, a declarat: "Aceste contracte recent semnate marchează intrarea GSP pe piața Mării Nordului, în plus față de piețele de la Marea Neagră, Marea Mediterană, din Federația Rusă și Mexic, pe care deja este prezentă. Lucrând din birourile noastre stabilite în Rotterdam și Aberdeen, noi anticipăm o creștere în continuare a cotei noastre de pe această piață și intenționăm să aducem active suplimentare pentru a satisface cererea din Marea Nordului."

Comentează știrea

iuli
28 martie 2012
uf

GSP este firma care nu au mai platit angajatii din luna noiembrie a anului trecut,marele bogatan al dobrogei ,hai mai incet.

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 10 Martie 2012
Stire din Economie : "Oil Terminal", în pragul nebuniei
Pagina a fost generata in 1.6971 secunde