Guvernul a aprobat sprijin pentru industria HoReCa

115
Guvernul a aprobat sprijin pentru industria HoReCa - guvernulaaprobat-1613921903.jpg

Articole de la același autor

Guvernul a aprobat vineri sprijinul de un miliard de lei pentru industria HoReCa, iar plata se va face renunţându-se la principiul „primul venit, primul servit”, a scris pe pagina sa de Facebook ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Claudiu Năsui.

„Ca noutate, am introdus o schimbare în modul în care se face plata. Am ales o soluţie în care să primească toate persoanele eligibile bani indiferent când au făcut solicitarea: fiecare va primi bani, în limita bugetului, proporţional din bugetul total”, a transmis ministrul Economiei. Guvernul a alocat 1 miliard de lei pentru despăgubirea HoReCa, iar dacă sumele cererilor de despăgubire va depăşi miliardul, atunci vor primi bani proporţional cu cererea de finanţare.

„Toată lumea va primi bani nimeni nu va fi dezavantajat. Dacă nu sunt suficienţi bani în buget pentru toată lumea, atunci vor primi toţi dar mai puţin. Este o soluţie corectă care nu împarte antreprenorii în câştigători şi pierzători, şi care nu stimulează lumea să depună cererea de finanţare nici mai repede, nici mai târziu”, a precizat ministrul Economiei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4631 secunde