Hyundai Heavy Industries, obligat să plătească taxe suplimentare de 104 milioane de dolari

117
Hyundai Heavy Industries, obligat să plătească taxe suplimentare de 104 milioane de dolari - hyundaiheavyindustries-1460539129.jpg

Articole de la același autor

Potrivit publicației The Korea Herald, autoritățile fiscale din Seul au decis că Hyundai Heavy Industries trebuie să achite o taxă suplimentară de 120 de miliarde de woni (104 milioane dolari), fapt confirmat de constructorul de nave. Serviciul Fiscal Principal a notificat recent cea mai mare companie de construcții navale a lumii cu privire la decizia sa de a impune taxa suplimentară, la baza căreia stă o acuzație de evaziune fiscală. Investigația fiscală a început în luna aprilie 2015.

Împreună cu constructorul naval, Hyundai Samho Heavy Industries, o filială a Hyundai Heavy Industries, este impusă cu un impozit suplimentar de 2,8 miliarde de woni, potrivit unor surse ale publicației coreene. Observatorii din industrie au afirmat că Hyundai Heavy a declarat apel împotriva deciziei, susținând că impunerea fiscală este excesivă pentru companie, care se luptă cu pierderi majore din cauza situației de pe piața globală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 13 Aprilie 2016
Stire din Economie : Dolarul a înghițit 3,47 bani
Miercuri, 13 Aprilie 2016
Stire din Economie : Euro cedează 0,03% în lupta cu leul
Marţi, 12 Aprilie 2016
Stire din Economie : Dolarul a pierdut un ban
Pagina a fost generata in 1.0762 secunde