Iată cine sunt noii șefi ai ADS, ANIF și APIA

1070
Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, i-a numit, prin ordin de ministru, în funcții de conducere ale instituțiilor subordonate Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) pe Dan Lucian Ștefan Mogoș, președinte al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Adi Florinel Barbu, director general al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare (ANIF) și Dorel Gheorghe Benu, director general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA).

Noul președinte al ADS este născut în anul 1976 și este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Craiova, promoția 2000. În perioada 2007-2008 a fost director al Cancelariei Prefectului județului Dolj, iar din anul 2008 până la numirea în funcția de președinte ADS, a deținut funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Dolj pe probleme economice.

Directorul general ANIF s-a născut în anul 1980 și a absolvit Facultatea de Transporturi a Universității Politehnice București, iar din 2009 până în prezent, a fost directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Olt, în cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

În ceea ce îl privește pe Gheorghe Benu, acesta s-a născut în anul 1957, a absolvit Facultatea de Tehnologia Construcțiilor de Mașini din București, iar din anul 2009 a fost director general adjunct la APIA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2253 secunde