Iată cum poți pune mâna pe 100.000 lei

338
1
Iată cum poți pune mâna  pe 100.000 lei - iatacumpotipunemanape100000-1390317027.jpg

Articole de la același autor

Programul pentru dezvoltarea abilităților antreprenoriale în rândul tinerilor și facilitarea accesului la finanțare - START continuă și în 2014. Anul acesta, bugetul este de 13 milioane lei, se arată în proiectul de procedură publicat ieri de Direcția Implementare Programe pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii. 
Obiectivul programului START îl constituie stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii, îmbunătățirea performanțelor economice ale celor existente, creșterea poten-țialului de accesare a surselor de finanțare și dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale întreprinzătorilor în scopul implicării acestora în structuri economice private.
Suma maximă care poate fi primită este de 100.000 lei. Obiectul finanțării trebuie să se încadreze însă, în una sau mai multe dintre categoriile stabilite în program, cum ar fi echipamente tehnologice, mașini, utilaje necesare desfășurării activităților pentru care s-a solicitat finanțare, cântare electronice cu/fără printer pentru etichetare, aparate de marcat electronice fiscale, mijloace de transport marfă sau transport persoane, echipamente IT tehnică de calcul, achiziționarea de spații de lucru etc.
"Înscrierea în program, solicitarea acordului de principiu pentru finanțare și completarea planului de afaceri în vederea obținerii finanțării se fac online pe site-ul www.aippimm. ro. Data de la care este activă înregistrarea online se comunică pe site-ul instituției cu cel puțin zece zile înainte de data începerii procesului de înregistrare propriu-zis", se arată în proiectul de procedură. 


Comentează știrea

gigi duru
22 ianuarie 2014
pune mina

Poti sa pui mina si altfel; gasesti pe cineva care are acesta suma de bani, si il rogi sa te lase sa pui mina pe ei....A pune mina pe bani nu inseamna ca ii si poti avea. Tu, incerca sa pui mina pe carte, poate poate se lipeste ceva de tine si incepi sa scrii in limba romana literara. Ai grija insa, nu te pune cu burta pe carte, sa nu iasa altceva...........

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Stire din Economie : "Amice, ia plimbă măgarul!"
Pagina a fost generata in 0.8499 secunde