Iată de ce s-a dus ministrul economiei Virgil Popescu tocmai în Statele Unite ale Americii

651
Iată de ce s-a dus ministrul economiei Virgil Popescu tocmai în Statele Unite ale Americii - iatadecesadusministruleconomieiv-1602166620.jpg

Articole de la același autor

Virgil Popescu - ministrul economiei, energiei și mediului de afaceri se află, în aceste zile, într-o vizită oficială în Statele Unite ale Americii. Cu acest prilej, va avea o întâlnire cu Dan Brouillette - secretarul pentru energie al SUA și cu alți înalți oficiali americani. 


„Îmi doresc ca în urma acestei vizite să dezvoltăm parteneriatul strategic dintre România și SUA pe dimensiunea energetică și să punem bazele unei cooperări în acest domeniu. Statele Unite ale Americii sunt deja un investitor puternic în economia românească, iar sectorul energetic, de importanță strategică pentru România atât din perspectivă economică, cât și din perspectiva securității energetice, este un domeniu în care mi-aș dori să văd o prezență americană mult mai pronunțată în România. Îmi doresc să fructificăm cât mai multe oportunități pentru dezvoltarea țării noastre”, a declarat Virgil Popescu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1862 secunde