Impactul simplificărilor vamale asupra managementului operațiunilor vamale

107
Camera de Comerț, Industrie, Navigație si Agricultură Constanța (CCINA), împreună cu Deloitte Romania, organizează o sesiune de discuții privind impactul simplificărilor vamale și al valorii în vamă asupra managementului operațiunilor vamale. Aceasta va avea loc la sediul CCINA Constanța, în data de 15 mai 2013.

Potrivit organizatorilor, seminarul oferă participanților o vedere de ansamblu asupra tuturor simplificărilor oferite de legislația vamală europeană, precum și informațiile necesare despre elementele care trebuie luate în considerare pentru determinarea, la momentul importului, precum și ulterior importului, a valorii în vamă.

"Cunoașterea acestor simplificări vamale și a particularităților modului de determinare a valorii în vamă va duce la optimizări considerabile atât de costuri, cât și a timpului de vămuire. Legislația vamală este extrem de complexă, nu doar prin multitudinea de reglementări, ci și prin modul în care acestea influențează tranzacțiile internaționale. Cunoașterea măsurilor comerciale adoptate de către Comisia Europeană și a modului în care sunt transpuse în legislația vamală este esențială în desfășurarea comerțului internațional", explică organizatorii.

Seminarul "Impactul simplificărilor vamale și al valorii în vamă asupra managementului operațiunilor vamale" va fi susținut de Mihai Petre și Daniela Neagoe, ambii din cadrul companiei Deloitte Romania. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : Sute de poșete Versace, confiscate
Pagina a fost generata in 0.2933 secunde