Incendiu la bordul navei MSC Flaminia, în mijlocul Atlanticului

593
Incendiu la bordul navei MSC Flaminia, în mijlocul Atlanticului - mscflaminia29aug2002-1342362798.jpg

Articole de la același autor

Echipajul portcontainerului MSC Flaminia a fost nevoit să abandoneze nava, după ce, la bord, s-a produs o explozie, urmată de un incendiu. Evenimentul s-a produs în mijlocul Atlanticului, iar Garda de Coastă din Falmouth a recepționat SOS-ul. Ea a alertat toate navele din zonă.

Cea mai apropiată navă care a putut oferi asistență a fost petrolierul DS Crown, care a schimbat cursul, îndreptându-se spre MSC Flaminia. Alte șase nave comerciale s-au îndreptat spre zonă pentru a ajuta la operațiunile de căutare și salvare, dar se aflau la mai mult de șase ore de locație.

DS Crown a ajuns la locul sinistrului și a confirmat că CSM Flaminia ardea. Petrolierul a recuperat 24 de persoane dintr-o barcă de salvare și de pe o plută de salvare. Patru membri ai echipajului au suferit leziuni. Accidentații au fost transferați pe nava MSC Stella, pentru a-i transporta în Insulele Azore. Un membru al echipajului nu a mai fost găsit.

MSC Flaminia este o navă portcontainer de 75.590 tonaj registru brut și avea 25 de persoane la bord: germani, polonezi și filipinezi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.546 secunde