Începe cea de-a doua ediție a conferinței internaționale ICORSE

288
Începe cea de-a doua ediție a conferinței internaționale ICORSE - incepeceadeadouaeditieaconferint-1662475765.jpg

Articole de la același autor

În perioada 8 - 9 septembrie, Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Mecatronică și Tehnica Măsurării va organiza cea de-a doua ediție a Conferinței Internaționale ICORSE, respectiv International Conference on Reliable Systems Engineering.

Evenimentul va facilita interacțiunea și schimbul de experiență și bune practici între experții din universități, institute de cercetare și reprezentanți ai mediului de afaceri din 12 țări din Europa, America de Nord și Asia.

Și la această ediție, Conferința Internațională ICORSE se bucură de participarea unor specialiști de renume din domeniul cercetării în mecatronică și domeniile conexe. Nu în ultimul rând, prin organizarea acestui eveniment, Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Mecatronică și Tehnica Măsurării le oferă propriilor angajați o rampă de lansare pentru o carieră de succes și stabilirea de noi contacte cu cercetători din alte state, toate acestea în vederea punerii bazelor unor colaborări de excepție.

ICORSE reprezintă o ocazie profesională notabilă pentru cercetători și posibilitatea acestora de a-și publica lucrările științifice într-un volum specializat realizat în parteneriat cu editura „Springer″, indexat în baza de date internațională Scopus.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4576 secunde