Începe ultimul mare târg de îmbrăcăminte al anului!

2230
2
Începe ultimul mare târg  de îmbrăcăminte al anului! - confintex-1354542844.jpg
Am intrat în decembrie, "luna cadourilor", așadar s-a dat startul și la goana după atențiile, mai mici sau mai mari, pentru cei dragi. Constănțenii care au bani de cheltuit pot merge săptămâna aceasta și la ultimul mare târg de îmbrăcăminte și încălțăminte din 2012. La Pavilionul Expozițional din Mamaia începe mâine ediția cu numărul 116 a Confintex, târg organizat de Expoconfintex.

Participă aproximativ 150 de firme din toată țara, cu oferte de confecții textile pentru adulți, pentru copii, confecții din piele și blană, tricotaje, lenjerie de pat, încălțăminte și marochinărie. Suprafața de expunere utilizată este de aproximativ 4.000 de metri pătrați.

"Este ediția, spunem noi, având în vedere că participă 150 de firme, cea mai bună. Mai venim însă și la sfârșitul lui ianuarie, cu produse soldate", a precizat Aureliențu Popescu, președintele Expoconfintex.

Vin la Constanța, în Mamaia, firme din toată țara: București, Iași, Brașov, Ploiești, Sibiu, Cluj, Arad, Suceava etc.

În ceea ce privesc prețurile, organizatorii speră ca firmele partici-pante să țină cont mai mult de puterea de cumpărare a constănțenilor, dar și de faptul că suntem în luna decembrie, când e rost de promoții. "Sperăm să găsiți produse la prețuri avantajoase. Cine nu înțelege că trebuie să vină cu prețuri promoționale, greșește foarte mult. Noi tot încercăm să le atragem atenția expozanților. O să purtăm și acum discuții cu anumite firme. Nu vrem să stricăm reputația târgului", a precizat Aureliențu Popescu.

De cealaltă parte, comercianții cu siguranță speră ca numărul vizitatorilor și implicit al cumpărătorilor să fie unul destul de mare, având în vedere că Moș Nicolae bate la ușă, iar Moș Crăciun nu este nici el prea departe.

Târgul, care se desfășoară în perioada 5 - 9 decembrie, poate fi vizitat miercuri, joi, vineri și sâmbătă, între orele 10.00 - 19.00, iar duminică, între orele 10.00 - 16.00.

Comentează știrea

geo
4 decembrie 2012
poate

tentativa de targ, vin toti ciumpalacii si machidonii de la dorali, si din oras, sa vanda marfa made in turcia, polonia si italia, unde sunt producatorii de care se tot vorbeste? unde sunt preturile mici de producatori? Unele preturi sunt mai mari decat in magazin, teapa pentru prosti, si majoritatea preturilor ca la butic

ana
4 decembrie 2012
bravo geo

BRAVO GEO!!!!AI DREPTATE

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7872 secunde