Incidente și accidente pe mări și oceane

232
Incidente  și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1532958151.jpg

Articole de la același autor

În după-amiaza zilei de 29 iulie 2018, opt containere au căzut în apă de pe nava "APL Antwerp". Incidentul a avut loc în terminalul internațional de containere Norfolk, în timpul operațiunii de descărcare. Trei containere s-au scufundat, iar cinci au fost recuperate.

v v v

În dimineața zilei de 28 iulie 2018, trei membri ai echipajului de pe tancul chimic "Sternar Orchid" au fost preluați de un elicopter de la Kaohsiung, Taiwan, și transportați la spital. Marinarii aveau arsuri produse de substanțele chimice provenite dintr-o scurgere de la bordul navei. Viața lor nu este în pericol.

v v v

Nava portcontainer "Heinrich Schepers" a lovit digul în timp ce intra în portul Anvers. Incidentul s-a petrecut pe 29 iulie 2018. Nava a suferit o spărtură de 2 metri lungime, deasupra liniei de plutire. Accidentul a fost provocat de o defecțiune la motor.

v v v

Tancul petrolier "Nissos Therassia" a rămas în black-out (i s-a blocat motorul), în ziua de 28 iulie 2018, în timp ce se îndrepta spre Bosfor, venind din Marea Marmara. Nava încărcase petrol la Ceyhan, Turcia, și urma să ajungă în portul Midia, din România. Vasul a fost remorcat prin strâmtoare, până în Marea Neagră.

v v v

Cargoul de mărfuri generale "Lavr" a eșuat pe estuarul fluviului Don, în timp ce se îndrepta spre Marea Azov. Nava plecase din portul Rostov pe Don și se îndrepta spre Poti, Georgia, fiind încărcată cu cocs. Nu au fost raportate avarii sau scurgeri de hidrocarburi în apă.

v v v

Patru nave s-au desprins din legăturile de la cheu, în timp ce erau acostate în portul rusesc Novorossiysk, de la Marea Neagră. Din cauza vântului puternic, care și-a schimbat brusc direcția, suflând cu viteza până la 24 - 25 metri pe secundă, parâmele s-au rupt și navele s-au ciocnit între ele. Atât vasele, cât și cheurile danei au suferit avarii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 1.3057 secunde