Incidente și accidente pe mări și oceane

384
Incidente  și accidente  pe mări și oceane - incidente-1544974262.jpg

Articole de la același autor

O explozie a zguduit o navă de aprovizionare legată lângă tancul de gaze lichefiate "Gas Infinity". Incidentul a avut loc pe 14 decembrie 2018, în zona de ancoraj Batu Pahat, din Malaezia, în Strâmtoarea Malacca. Patru membri ai echipajului navei de aprovizionare și doi marinari de pe tancul LPG au fost răniți de explozie. Cei șase marinari au fost duși la spital.

★ ★ ★

La bordul cargoului de mărfuri generale "Aventador", aflat în zona de ancorarea Batu Ampar, din Strâmtoarea Singapore, s-a produs un incendiu, în dimineața de 15 decembrie 2018. Unul dintre generatoare a explodat, iar focul s-a răspândit în jurul suprastructurii. Pompierii au reușit să stingă incendiul. Nu s-a înregistrat nicio victimă.

★ ★ ★

Cargoul de mărfuri generale turcesc "FG Levent" a început să se încline periculos din cauza deplasării încărcăturii de cherestea, de la bord. Incidentul s-a petrecut în după-amiaza de 15 decembrie 2018, în strâmtoarea Dover. Nava plecase de la Anvers spre Algeria. Cargoul a cerut ajutorul și a fost remorcat până la zona de ancoraj de la nord de Calais, pentru a rezolva problema.

★ ★ ★

Tancul de produse petroliere "Yong An" a lovit digul de nord al portului Taichung, din Taiwan. Incidentul s-a petrecut în seara de 12 decembrie 2018, în timpul manevrei de intrare în port. Digul a suferit avarii grave, iar bulbul navei a fost zdrobit. Vasul era în balast.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3905 secunde