Incidente și accidente pe mări și oceane

302
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1571433128.jpg

Articole de la același autor

Bulk carrier-ul Hua Sheng Hai" a intrat în coliziune cu traulerul francez "Kirrixki" în largul coastei Kerry, din sud-vestul Irlandei. Incidentul a avut loc pe data de 12 octombrie 2019. Traulerul a fost grav avariat în zona bulbului. Un marinar a fost rănit și a fost transportat la spital. 
x x x
Bulk carrier-ul "HB Tucunare", încărcat cu 74.000 de tone de bauxită, a eșuat, în după-amiaza zilei de 13 octombrie 2019, în timp ce tranzita estuarul Amazonului prin canalul Curua. Incidentul s-a petrecut la aproximativ 20 de metri în afara insulei Bailique. Nava s-a năpustit asupra malului de nisip și s-a împotmolit. Din fericire, coca vasului este intactă, neexistând infiltrații de apă. 
x x x
Pe data de pe 13 octombrie 2019, în timp ce părăsea terminalul din Angra dos Reis (Brazilia), motorul tancului petrolier de mare capacitate "New Medal" s-a defectat. Nava avea pilotul la bord și era asistată de remorchere. În urma producerii avariei, vasul a fost oprit din înaintare prin aruncarea ancorei și intervenția a cinci remorchere. Apoi, a fost mutat în rada exterioară, pentru efectuarea lucrărilor de reparații. 
x x x
Pe data de 13 octombrie 2019, cargoul de mărfuri generale "Rhodanus" a eșuat, în mare viteză, pe coasta de sud a Insulei Corsica. Nava transporta o încărcătură de role din oțel. Se bănuiește că marinarul aflat în cart a adormit, deoarece nu a reacționat la avertismentele repetate ale serviciului de control al traficului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6001 secunde