Incidente și accidente pe mari și oceane

275
Incidente și accidente pe mari și oceane - incidentepemarisioceane-1583185347.jpg

Articole de la același autor

Bulk-carrier-ul "Harmony Six" a fost reținut de Garda de Coastă din Filipine, fiind suspectat că a modificat datele voiajului, pentru a evita carantina de 14 zile, la sosirea din China. Nava a plecat din portul Changzhou (zona Shanghai), cu destinația Port of Poro Point din La Union, Luzon, pe 18 februarie 2020, dar a raportat că a plecat pe 10 februarie. În prezent, nava este cercetată. 
x x x
O patrulă maritimă mexicană care supraveghea apele din zona Ensenada a observat că o persoană de la bordul portcontainerului "Mol Majesty" a aruncat un pachet în apă. Mai apoi, o barcă cu trei persoane în ea l-a recuperat. Cei trei ocupanții ai bărcii și cel ce le-a aruncat pachetul au fost arestați. În pachet au fost găsite 3 kilograme de pulbere albă asemănătoare cu cocaină. 
x x x
Cargoul de mărfuri generale "Clavigo", ancorat în rada portului Tuzla, Turcia, de la Marea Marmara, a fost surprins de vremea nefavorabilă din noaptea de 27 februarie 2020. Din cauza vântului puternic, vasul a intrat în derivă, trăgând ancora după el și a lovit cargoul "Dede", ancorat în vecinătate. Ambele nave au ajuns, mai apoi, într-un dig. "Dede" a fost serios avariată și s-a înclinat, sprijinindu-se de dig, fiind parțial scufundată în tribord. Ambele echipaje au fost salvate. Nu s-au înregistrat victime. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Ianuarie 2020
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Luni, 06 Ianuarie 2020
Stire din Economie : Incidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.483 secunde